scroll

Cloud Shared

Veilig werken in de cloud omgeving

Cloud Shared

Cloud Shared: Jouw eigen werkplek vanuit de cloud: altijd en overal

Met onze cloud oplossing, Cloud Shared, beschik je altijd en overal over de beste ICT, zonder dat je je druk hoeft te maken over servers, software en systeembeheer. Je hebt de volledige vrijheid om te werken in de cloud met jouw eigen programma’s en bestanden. Het volledige systeem en applicaties blijven automatisch up-to-date. En jouw bedrijfsdata is beter beschermt dan ooit, dankzij een speciale enterprise firewall en altijd actuele anti-virus en anti-spam programma’s. Ook is er permanent een 100% accurate back-up van het systeem en bestanden beschikbaar.

De voordelen op een rij

 

  •  Medewerkers kunnen altijd en overal werken in de cloud met alle gewenste applicaties en data. Op kantoor, thuis of onderweg, waar ook ter wereld. Mobiele medewerkers of thuiswerkers kunnen met behulp van een token, via een smartphone applicatie, altijd en overal op een veilige manier op de Cloud Shared omgeving.
  •  Met Cloud Shared weet je zeker dat je gebruik maakt van de meest actuele techniek. Maar ook dat alle bedrijfsgegevens optimaal beschermd zijn, dankzij de krachtigste firewalls, virusscanners en anti-spamsoftware die altijd up-to-date zijn

 

  •  Je hoeft niet langer te investeren in servers, software, kennis en ruimte. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt: een vast maandbedrag per werkplek.
  • Jouw ICT omgeving beweegt mee met de dynamiek van jouw organisatie. Wil je het aantal cloud werkplekken uitbreiden of inkrimpen? Dat kunnen wij eenvoudig voor je realiseren.

 

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Het inrichten van een cloud werkplek is maatwerk. We kijken specifiek naar de uitdagingen die jij binnen jouw organisatie ervaart en aan welke eisen een cloud werkplek voor jou moet voldoen. Zo kunnen we bijvoorbeeld Awingu toepassen wanneer je medewerkers altijd en overal bij hun bedrijfsomgeving willen. Uiteraard kan er gebruik worden gemaakt van slimme software waarmee je zo snel en efficiënt mogelijk kunt werken waaronder Microsoft Office, e-mail archivering, e-mailhand tekeningen én natuurlijk jouw bedrijfsspecifieke software.

Weten wat onze oplossingen voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Je kan altijd slimmer werken dan je op dit moment doet. Maar hoe? Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Jan Jaspers

Jan Jaspers

Accountmanager

Eerst een kop koffie drinken met ons? Kijk daarna zelf of je wilt solliciteren.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict en een van onze vacatures je toch aan? Dat snappen we helemaal!

 

Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat klaar!

 

 

Met vriendelijke groet,

Het Contict team.

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.