scroll

Avaya

De krachtige telefooncentrale

Avaya

Maak kennis met de krachtige communicatieoplossing bij jou op locatie.

Avaya IP Office is de betrouwbare communicatiecentrale bij jou op locatie. waarmee je beschikt over een flexibele en toekomstvaste communicatie oplossing. Collega’s zijn bereikbaar waar en wanneer ze maar willen; vanuit huis, onderweg naar klanten, vanuit een hotel of zelfs in het buitenland. Overal heb je toegang tot de mogelijkheden alsof je op kantoor zit. Avaya IP Office zorgt voor uniforme communicatie en geeft medewerkers de vrijheid om overal te kunnen werken én gebruik te maken van elk device.

De voordelen op een rij

  • Onvoorziene omstandigheden hoeven de zakelijke continuïteit niet meer in de weg te staan.
  • Jouw medewerkers kunnen op ieder moment en overal het kantoornummer beantwoorden.
  • Dankzij de Unified Communications mogelijkheden, beschik je over een veelzijdig platform waarmee je jouw beschikbaarheid kan delen met collega’s en gebruik kunt maken van functionaliteiten zoals chat en video.
  • Avaya biedt een compleet communicatieplatform aan.
  • Onderlinge belkosten zijn verledentijd
  • Avaya IP Office is de beste keuze voor grote, midden en kleine organisaties.

Zoveel meer dan alleen bellen en gebeld worden.

Het inrichten van een slimme telefoniecentrale is maatwerk. We kijken specifiek naar de uitdagingen die jij binnen jouw organisatie ervaart en aan welke eisen een telefoniecentrale voor jou moet voldoen. Maar Avaya biedt meer dan alleen bellen en gebeld worden. Dankzij de Equinox applicatie voor totaalcommunicatie, beschik je over een veelzijdig platform waarmee je jouw beschikbaarheid delen met collega’s en gebruik kunt maken van functionaliteiten zoals chat en video. Samenwerken met collega’s ging nog nooit zo efficiënt!

Hoe wil jij bereikbaar zijn?

Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om het optimaliseren van bedrijfsprocessen, maar ook op de manier dat medewerkers graag willen werken. Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie. Je kunt gemakkelijk een afspraak maken of bellen met ons via de knop hiernaast.

Marcel Tijink

Marcel Tijink

Accountmanager