scroll

Allround (digital) marketeer

Allround (digital) marketeer

Allround (digital) Marketeer

Ben je als marketeer op zoek naar een functie waarin je zowel strategisch als uitvoerend aan de slag kan? Pas je binnen een dynamische omgeving, wil je iedere dag een beetje beter worden in je vak en ben je graag met verschillende aspecten van marketing bezig? Lees dan vooral verder.

 

Vanwege interne doorstroom van onze collega Jens zoeken wij een nieuwe collega op onze marketingafdeling. Als allround data-driven marketeer hou jij je bezig met het inrichten en optimaliseren van de online omgeving van Contict. Het opzetten en coördineren van onlinecampagnes, creëren van originele content, data analyseren en het meedenken in de customer journey behoren hiermee tot jouw dagelijkse taken.

Stel jezelf voor en laat je sollicitatie achter!

Daadkrachtig, leergierig en verbindend

Dit ga je doen als digital marketeer

Met jouw analytische en ondernemende vaardigheden help jij Contict steviger op de kaart te zetten. Geen dag is voor jou hetzelfde. Je helpt ons het merk Contict en ‘’het slimme werken’’ verder te positioneren en onze customer journey te optimaliseren. Dit doe je deels zelf en deels in co-creatie zowel met collega’s als externe marketing professionals.

 

Als marketeer ben jij de motor achter alles wat met content, data en branding te maken heeft, van het meedenken in de strategie tot uitvoering. Zo schrijf je niet alleen effectieve SEO-proof teksten over onze ICT-diensten, maar kun je ook je creativiteit kwijt in branding, het optimaliseren van de website, de social mediapagina’s en het verzorgen van een webinar met een sales collega. Ook voor Google Ads draai jij je hand niet om.

 

Samen met je collega’s Annuska en Pauline zorgen jullie voor onze on- en offline marketingprojecten. Jij richt je op de online profilering van Contict en creëert meer naamsbekendheid en leads. Je weet dan ook hoe je informatie uit verschillende bronnen en data omzet naar uitingen en resultaten. Hiervoor schakel en spar je regelmatig met externe samenwerkingspartners waaronder branding strateeg Ilja, copywriter Anouk en video- of fotografen zoals Lizet.

 

Kortom, je krijgt van ons de ruimte, budget én de kennispartners om iedere dag beter te worden in je vak!

Dit zegt onze collega Jens over de functie marketeer

Dit vind je leuk om te doen

Dit breng je mee als Marketeer

Kennis

Ervaring

Persoonlijkheid

Dit krijg je van ons

Dit zijn wij

Contict is dé leverancier van ‘’Het Slimme Werken’’. Al 15 jaar creëren we samen met onze klanten de ideale werkdag, die er voor iedereen anders uitziet. Door slimme en complexe ICT-oplossingen voor elke gebruiker eenvoudig en duidelijk toepasbaar te maken. Om deze ambitie te realiseren zoeken we versterking op onze afdeling marketing. Je gaat werken in een team van 2 directe marketing collega’s waar een informele sfeer hangt en er prettig met elkaar wordt omgegaan. Jullie werken nauw samen en stemmen projecten en acties af. Daarnaast werk je wekelijks samen met externe partijen om gave projecten en professionele campagnes te realiseren.

Van deze vacature jouw nieuwe baan maken?

Ben je al enthousiast geraakt? Solliciteer dan direct op deze functie. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Michelle Begeman (HR-adviseur) of bel naar 06-398 57 588. Voor meer info over de sollicitatieprocedure klik hier.


Een korte business case kan onderdeel uitmaken van de procedure.

thumbnail-Contict.png

Eerst een kop koffie drinken met ons? Kijk daarna zelf of je wilt solliciteren.

Nog niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar spreekt Contict en een van onze vacatures je toch aan? Dat snappen we helemaal!

 

Komt eerst vrijblijvend een kop koffie drinken en leer onze organisatie en de mensen kennen. Laat hiernaast je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op. De koffie staat klaar!

 

 

Met vriendelijke groet,

Het Contict team.

Adviesgesprek aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Heb jij interesse in een training op maat?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te overleggen.