scroll
Nieuws

Aanvullende maatregelen omtrent Coronavirus

Aanvullende maatregelen omtrent Coronavirus
3
min

Afgelopen vrijdag hebben wij een bericht naar buiten gebracht met betrekking tot onze maatregelen in verband met het Coronavirus. De impact van het Coronavirus is sindsdien groter geworden en dat brengt enkele aanpassingen met zich mee. Graag stellen wij je op de hoogte van de aanvullende maatregelen en procedures omtrent onze werkzaamheden. Wij doen ons uiterste best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen en iedereen te ondersteunen waar nodig. We hopen op een beetje begrip en geduld in deze toch al vervelende periode.

Afspraken en werkzaamheden op locatie
Onze medewerkers werken op dit moment volgens de richtlijnen zoals opgesteld door het RIVM, voor de veiligheid van jullie en zichzelf. Voor aanvang van eventuele werkzaamheden nemen wij contact op of de afspraak door kan gaan. Dit omdat we onnodige contacten, zowel intern als extern, proberen te vermijden. Onze medewerkers mogen zich bij ongewenste situaties vrij voelen om uit preventief oogpunt zelf te beslissen de werkzaamheden niet door te laten gaan. Door de grote impact van de aangepaste werksituatie kunnen opleveringen van projecten vertraging oplopen. Wij rekenen op jullie begrip.

Actuele storingen en werkzaamheden
We merken dat door het massale thuiswerken de landelijke infrastructuur behoorlijk belast wordt. Hierdoor is het mogelijk dat er een storing optreedt bij één van onze leveranciers. Op de pagina www.contict.nl/status houden wij de actuele storingen en werkzaamheden bij, van zowel Contict als onze leveranciers.

Bereikbaarheid Contict
Onze systemen en software zijn dusdanig ingericht dat er geen gevolgen zijn voor de continuïteit van onze dienstverlening. Verder werken onze medewerkers plaatsonafhankelijk zodat wij altijd bereikbaar zijn. Indien er een storing is kun je deze melden bij de servicedesk, hierbij proberen wij alles zo veel mogelijk op afstand op te lossen.

Thuiswerken
We ontvangen op het moment veel aanvragen omtrent het thuiswerken. We merken dat de situatie per klant verschilt. Wil je dus op maat advies over het opschalen van het aantal thuiswerkers? Dan vragen we je te mailen naar servicedesk@contict.nl.

Doorschakelen telefoonnummer
Omdat wij zien dat meer organisaties gaan thuiswerken, heeft dit ook gevolgen voor de bereikbaarheid en de inrichting van de telefonie. Wil je de telefonie doorschakelen naar een andere locatie of nummer? Dan vragen we je te mailen naar servicedesk@contict.nl.

Samen altijd in verbinding
In deze crisis is de beschikbaarheid van ICT-diensten belangrijker dan ooit. Dit vraagt om extra flexibiliteit, inzet en creativiteit van ons allemaal. We blijven de ontwikkelingen op de voet volgen en zullen ons aanpassen waar en wanneer dit nodig is om bij te dragen aan de continuïteit van jullie bedrijfsprocessen. Heb je vragen, problemen of uitdagingen? Neem dan contact op met ons.

Contict
Geschreven door
Contict

Weten wat onze oplossingen voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Je kan altijd slimmer werken dan je op dit moment doet. Maar hoe? Laten we samen op zoek gaan naar een oplossing die past bij jouw organisatie.

Jimmy Bonnes

Jimmy Bonnes

Accountmanager