Vervang je oude iPhone accu dit hele jaar voor slechts € 29,00!

Heb jij een iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7 of iPhone 7 Plus? Goed nieuws! Voor slechts € 29,00 kun jij de accu van je iPhone laten vervangen.

De afgelopen weken is er veel ophef geweest rondom Apple en het feit dat zij iPhones bewust vertraagden om de levensduur van versleten accu’s te verlengen. Op 28 december 2017 hebben zij als reactie hierop een open brief naar hun klanten geschreven. Hierin stond dat zij nooit intentie hebben gehad om opzettelijk de levensduur van een Apple-product te verkorten, zij vinden het belangrijk om iPhones zo lang mogelijk te laten werken. Apple laat weten dat zij de bezorgdheid van klanten begrijpen en het vertrouwen terug willen winnen van iedereen die aan de intenties van Apple heeft getwijfeld.

Zij gaan dit doen door een flinke korting te geven op het vervangen van de accu’s van iPhones. Deze kost nu slechts € 29,00 in plaats van € 89,00. Daarnaast zal er een software update komen waarin iedereen meer inzicht krijgt in de status van de iPhone batterij.

Wil jij ook een nieuwe accu?

Is jouw iPhone ook toe aan een nieuwe accu en wil je gebruik maken van deze actie? Dat kan! Allereerst kun je zelf checken of jouw iPhone toe is aan een nieuwe accu. Hiervoor ga je naar instellingen en dan kijk je bij batterij. Hier komt een melding te staan dat je iPhone-batterij mogelijk onderhoud nodig heeft (zie afbeelding).

 

 

 

 

 

Regel het bij Apple

Je kunt je telefoon opsturen naar Apple, zij zullen de verzendkosten vergoeden. Wat je ook kunt doen, is langs gaan bij een Apple Store. De batterij zal zowel in de winkel als bij Apple worden getest. Als de accu versleten blijkt en als je toestel niet ouder is dan 2 jaar, dan zal deze worden vervangen. Blijkt de accu niet versleten? Dan heeft Apple sinds 3 januari 2018 aangegeven dat ook deze accu’s vervangen kunnen worden voor de gereduceerde prijs van € 29,00. De iPhone wordt tijdens deze reparatie terug gezet naar de fabrieksinstellingen.

Regel het bij Contict

Geen zin om je toestel voor een aantal dagen kwijt te zijn? Regel het dan bij Contict. In samenwerking met Setso kun jij de accu van je iPhone bij Contict laten vervangen. Er wordt dan een originele Apple accu ingezet, en wij hanteren geen eisen wat betreft de leeftijd, de garantie van het toestel of het model iPhone. Bij Contict je, in samenwerking met Setso, op afspraak je accu laten vervangen. Onder het genot van een kopje koffie wordt je accu vervangen en zal de telefoon niet teruggebracht worden naar de fabrieksinstellingen. Je hebt snel je telefoon weer terug en je gegevens blijven behouden. Wanneer Apple je telefoon afkeurt voor de reparatie, kun je bij ons gewoon terecht! Voor slechts € 49,00 (incl. btw) ben je weer voorzien van een nieuwe Apple accu, zonder gedoe en met een snelle service.

Wil je gebruik maken van deze service of heb je een vraag over deze reparatie? Neem dan contact op met de afdeling Verkoop van Contict voor een afspraak, tel: 0541 – 745 150 of mail naar verkoop@contict.nl.

© Copyright 2018 - Contict Realisatie: Webton.nl