In één hap alle slimme functies van Excel onder de knie
Nog enkele plaatsen beschikbaar!

Ben jij ook uren bezig in Excel omdat je simpelweg niet alle functionaliteiten precies weet te gebruiken? Verspil dan geen tijd meer en schrijf je in voor onze volgende Smart Bite Sessie. Tijdens deze sessie zal een Excel-Expert uitleg geven over de belangrijkste functies van Excel. Daarnaast vertellen wij je meer over Contict als Microsoft CSP partner en hoe jij slim gebruik kunt maken van de oplossingen van Microsoft. Tijdens onze Smart Bite Sessie op dinsdag 18 september laten we je zien hoe je in één hap alle slimme functies van Excel onder de knie krijgt. Hiermee kun je jouw werkdag nog efficiënter laten verlopen.

Doe extra kennis op over hoe jij slimmer kunt werken met Excel. Bespaar hiermee niet alleen tijd maar krijg ook een beter resultaat. Daarnaast laten we je zien hoe wij jou hierbij optimaal kunnen ondersteunen. Uiteraard is er ook de ruimte om ervaringen te delen met vakgenoten of (branche-)specifieke vragen te stellen. Dit alles in combinatie met een heerlijke lunch van de Broodbode, want lunchen moet je toch!

Deze onderwerpen komen aan bod:
  • Uitleg over verschillende formules en functies van Excel.
  • Ondersteuning van Contict als Microsoft CSP partner.
  • Informatie over het inrichten van een Excel document.
  • Bladen benoemen, kopiëren, verplaatsen en groeperen.
  • Berekeningen opzetten en uitvoeren over meerdere bladen.
  • Het maken van draaitabellen.
Programma:

12.00 uur: Ontvangst bij Contict met een lunch
12.20 uur: Slim werken met Microsoft
12.25 uur: Start Smart Bite Sessie
13.45 uur: Vragen & ervaringen delen
14.00 uur: Afsluiting

Inschrijven Smart Bite Sessie op 18-09-2018:
Let op: deze sessie zit helemaal vol en het is niet meer mogelijk om je in te schrijven. Wil je op de wachtlijst worden gezet, stuur dan een e-mail naar marketing@contict.nl. 
Heb jij een specifieke vraag die je graag beantwoord wil hebben tijdens deze sessie? Vermeld deze dan bij de opmerkingen in het inschrijfformulier. 

*Maximaal twee personen per organisatie.

© Copyright 2018 - Contict Realisatie: Webton.nl