Maak kennis met de opslagdienst ShareFile.

Bij Contict zijn we altijd op zoek naar manieren om op een efficiënte, veilige én flexibele manier te kunnen werken. Maak nu kennis met de krachtige oplossing ShareFile, de veelzijdige opvolger van de Contict Drive. Hiermee heb je altijd en overal veilig toegang tot je bestanden.

Altijd en overal veilig bij je bestanden
Wanneer je er voor kiest om gebruik te maken van ShareFile ben je er zeker van dat je bestanden met de nieuwste beveiligingstechnieken zullen worden beschermd. Met behulp van encryptie en wachtwoorden worden (gedeelde) bestanden beveiligd en kun je op een veilige manier je bestanden via je smartphone of tablet bekijken en bewerken. Met ShareFile ben jij volledig in controle over de gedeelde data en kun je zelfs alle gegevens wissen van een apparaat op afstand bij diefstal of verlies.

Bedrijfsdata op je telefoon, tablet of computer opslaan
Een andere mogelijkheid die ShareFile biedt, is het opslaan van je bedrijfsdata op je telefoon, tablet of computer met encryptie. Door dit te doen is het niet mogelijk voor derden om bij de bedrijfsdata te komen wanneer zij hier niet toe gemachtigd zijn. Daarnaast is het mogelijk om je mobiele apparaten zo in te stellen dat zij het openen van bestanden automatisch blokkeren wanneer de systeemsoftware is gehackt.

Andere praktische voordelen
Naast veiligheid biedt ShareFile ook veel praktische voordelen. Er kunnen namelijk bestanden worden gedeeld die tot wel 100GB groot zijn. Ook is het mogelijk om ShareFile te integreren binnen bestaande werplekken zoals onze Cloud Office. Hierdoor ben je nooit meer gebonden aan een werkplek, en kun je echt altijd en overal bij je bestanden. Daarnaast is ShareFile te synchroniseren met bijvoorbeeld je Outlook. Je kunt hierdoor gemakkelijk je bestanden via de mail delen. Een andere handige functie is het kunnen opheffen van bestanden die je hebt verzonden via Outlook. De ontvanger heeft hierdoor geen toegang meer tot de gedeelde documenten, waardoor je altijd grip houdt op je bedrijfsdocumenten.

ShareFile samengevat:

  1. Veilig opslaan, delen en synchroniseren van bestanden
  2. Alles binnen ShareFile loop volledig versleuteld (256-bit SSL)
  3. Gebruik workflows om gemakkelijk en efficiënt samen te werken
  4. Heb altijd controle over en toegang tot je bedrijfsinformatie
  5. Integratie met je Outlook en Exchange mogelijk
  6. Bestanden staan onder controle op uw eigen (virtuele) server of in MS Azure EU
  7. Bestanden tot en met 100GB kunnen moeiteloos worden gedeeld
  8. Bestanden en documenten openen en bijwerken op mobiele apparaten
  9. Mogelijkheid om met WeTransfer te koppelen
  10. Het is altijd inzichtelijke welke data met wie en wanneer is gedeeld

Meer informatie?
Wil jij ook de voordelen ervaren van ShareFile en wil je aan de slag met deze veelzijdige oplossing? Of wil je meer informatie over ShareFile? Neem contact op met onze afdeling Verkoop. Dit kan door te bellen met: 0541 – 745 150, of te mailen naar: verkoop@contict.nl.

 

© Copyright 2018 - Contict Realisatie: Webton.nl