Hoo Klook wark ie met Carnaval?

Doar kump ‘t spul an. Komend weekend is het weer tijd voor Carnaval. De straten van vele dorpen en steden zullen weer gevuld worden met verklede mensen die er samen een feest van zullen maken. Voor het zover is willen wij je toch nog wat last-minute tips meegeven om ‘klook’ (slim) de Carnaval door te komen. Iedereen die dit weekend Carnaval gaat vieren heel veel plezier.

Tip 1: Data beveiliging
Het laatste wat je wilt tijdens de Carnaval is dat je telefoon wordt gestolen en in verkeerde handen komt. Het is daarom belangrijk om tijdens de Carnaval te zorgen dat je een toegangscode aan hebt staan die niet gemakkelijk te kraken is (dus geen 0000).
Handig is om je telefoon in je zak met rits te bewaren, hierdoor kan hij er niet zo gemakkelijk uit worden gehaald. Ook laat je hem dan niet zo snel liggen op de bar bijvoorbeeld wanneer je hem de hele avond in je hand houd.

Wordt je telefoon toch gestolen of verlies je hem? Zorg er dan voor dat je op afstand je telefoon kunt blokkeren en vertrouwelijke gegevens kunt verwijderen. Door gebruik te maken van Mobile Device Management (MDM) kun  je dit gemakkelijk doen. Niemand kan dan nog bij je gegevens en voorkom je misbruik hiervan. Meer weten over MDM? Lees dan hier het artikel.

Tip 2: Zoek je vrienden
Met Carnaval is het altijd afgeladen druk in de cafés. Je bent met jouw vriendengroep al wat uurtjes aan het feesten en langzamerhand verlies je elkaar uit het oog. Geen paniek! Met de ‘’Zoek mijn vrienden’’ app kan je precies zien waar iedereen zich bevindt. Op deze manier hoef je je nooit alleen te voelen, al zal dat niet snel het geval zijn tijdens de carnaval. Deze is gemakkelijk te downloaden in de App store en in de Play store.

Tip 3: Goede bescherming
Het beste is om met Carnaval natuurlijk je kostbaarheden thuis te laten. Je weet natuurlijk niet of je ongeschonden uit de strijd komt. Maar wil je toch je telefoon meenemen, zorg dan dat er een goed hoesje omheen zit ter bescherming. Ook kan het handig zijn om je telefoon mee te nemen in een (heup)tasje met een rits of om in je zak te bewaren waar ook een rits voor zit. Op deze manier kan hij er niet uit vallen tijdens de polonaise of wanneer je een uitglijder maakt.

Wil je nog meer tips om Klook de Carnaval door te komen of wil je meer informatie over MDM? Neem dan contact op met één van onze collega’s. Wij helpen je graag. Dit kan door te mailen naar: verkoop@contict.nl of door te bellen naar:  0541 745 100.

© Copyright 2018 - Contict Realisatie: Webton.nl