Realiseer de ideale werkdag met Het Slimme Werken

Realiseer de ideale werkdag met Het Slimme Werken

Met Het Slimme Werken gaan wij verder dan alleen technische oplossingen. Het is hetgeen jij nodig hebt om het maximale uit jezelf, je medewerkers en je bedrijf te halen. Wij bieden de perfecte mix van verbindingen, telefonie en cloud diensten, volledig afgestemd op de wensen van jou en je medewerkers.

Of het nou gaat om een veilige en stabiele verbinding, een telefonie oplossing of een complete werkplek uit de cloud. Door ICT op een Slimme manier in te zetten en de oplossingen op een zo persoonlijk mogelijke manier met elkaar te combineren, realiseren wij de ideale werkdag. Waar dan ook.

Slim werken helpt mij efficiënt mijn dag in te delen, Tim Smit

Altijd in verbinding met elkaar

Een slimme werkplek begint met een verbinding waar je op kunt vertrouwen. Wij helpen je graag  wegwijs te maken in de wereld van de MBits, GBits en IP-VPN’s. Ga je voor snelheid, betrouwbaarheid of volledig draadloos? Vertel ons waar jij en jouw organisatie tegenaan loopt, zodat we samen op zoek  gaan naar een oplossing waarbij er nog slimmer kan worden gewerkt en gecommuniceerd.

Bij Contict werken wij werken nauw samen met onze partners op het gebied van verbindingen, waaronder KPN, NDIX, Bright Access, BBNed, EuroFiber en Ziggo Zakelijk. Hierdoor is er altijd een oplossing te vinden die past bij de manier waarop je wilt werken.

Bereikbaar zoals jij dat wilt, en wanneer je dat wilt

Als het gaat om telefonie denken wij graag verder dan alleen bellen en gebeld worden. Samen gaan wij op zoek naar een slimme en efficiënte manier van communiceren die past binnen jouw organisatie. Ben je bijvoorbeeld veel onderweg? Dan kun je met vast-mobiel integratie ervoor zorgen dat je altijd en overal bereikbaar bent onder één vast nummer. En wil je even niet gestoord worden? Dan kun je dit heel eenvoudig instellen met je smartphone.

Wil je nog een stap verder om de communicatie slim te laten verlopen? Door de juiste communicatietools behoort onderling chatten, mailen, videobellen en de status van collega’s inzien ook tot de mogelijkheden. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes zodat elke medewerker op de meest efficiënte manier kan communiceren.

Een complete werkplek veilig vanuit de cloud

Stel je voor: overal en altijd kunnen werken alsof je op kantoor zit, met alle gewenste data en applicaties tot jouw beschikking. Verzekerd van maximale beschikbaarheid, solide beveiliging en up-to-date hard- en software. Maar zonder je ooit nog zorgen te hoeven maken over techniek, onderhoud en beheer

Contict is gecertificeerd partner van onder andere Microsoft, Cisco en VMware. Hierdoor maken wij gebruik van de laatste technologieën. maar ook dat onze medewerkers regelmatig trainingen en cursussen volgen zodat ook ons kennisniveau altijd up-to-date is.

© Copyright 2018 - Contict Realisatie: Webton.nl