Het nieuwe klanten portal van Contict
1 mei 2018 zal het nieuwe klanten portal van Contict online gaan.

Op dinsdag 1 mei 2018 wordt onze nieuwe Mijn Contict klantenportaal gelanceerd. Al maanden zijn wij bezig om dit portal op te bouwen en te voorzien van nuttige informatie.We hebben echt gewerkt vanuit een klantperspectief om dit portal zo gebruiksvriendelijk en zo nuttig mogelijk te maken voor onze klanten. Uiteraard zijn we erg benieuwd wat onze klanten van Mijn Contict vinden! Meld je daarom nu aan Mijn Contict als eerste te testen! 

Je kunt in dit nieuwe portal niet alleen je abonnementen, maar ook offertes en facturen bekijken. Ook hebben wij een kennisbank gemaakt met belangrijke en handige documenten zoals handleidingen. Ook voor antwoorden op je vragen kun je in dit nieuwe portal terecht. Je ziet meteen wie je contactpersoon is en vind je de antwoorden op vragen die bij ons vaak gesteld worden gewoon online, zodat je dit zelf kunt oplossen.

Ben jij al klant van Contict? Dan kun je nu als eerste Mijn Contict testen. Aan het einde van de testperiode, zullen wij je een korte vragenlijst sturen, zodat jij je ervaringen met ons kunt delen. Dit geeft ons de mogelijkheid om jouw feedback nog te verwerken voor de officiële lancering. Jouw input is dus erg belangrijk!  Geef je op door te mailen naar marketing@contict.nl

 

© Copyright 2018 - Contict Realisatie: Webton.nl