Daar zijn ze dan, de nieuwe toestellen van Apple!

We hebben er even op moeten wachten, maar nu zijn ze dan toch eindelijk onthuld: De iPhone XS, XS Max en de XR. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over de nieuwste toptoestellen van Apple, die binnenkort uiteraard ook bij Contict leverbaar zijn!

iPhone XS en XS Max: all-screen maakt het verschil
De iPhone XS en XS Max, beide nieuwe toptoestellen slaan al hun voorgangers uit de weg. Met het OLED-display en diepe zwarttinten zijn de beelden beter dan ooit te voren. De nieuwe A12 bionic-chip zorgt voor ongekende prestaties op het gebied van foto en video. Ook zijn de smartphones tot 50% sneller wat betreft grafische prestaties en de geavanceerde cameratechnologie, want die zorgt voor een nog beter contrast op het gebied van het scherptediepte-effect. Maak jij veel foto’s en hecht je dus veel waarde aan de camera of wil jij juist een toestel wat gigantisch snel werkt? Dan is dit toestel zeker iets voor jou! Heb jij je telefoon in het water laten vallen? Geen probleem! Door de nieuwe IP68 certificering zijn de toestellen waterdicht tot 2 meter diep en tot 30 minuten lang. Ook de face-id is terug te vinden in de nieuwe toestellen, met één blik ontgrendel jij je telefoon of log jij in bij apps en accounts. En het werkt nu nog sneller!

Het design
Met de iPhone XS en XS Max heeft Apple het voor elkaar gekregen om het sterkste glas in een smartphone ooit op de markt te brengen. De toestellen hebben een roestvrije band die gemaakt is van chirurgisch staal in dezelfde kleur als het toestel. Ook het draadloos opladen wordt ondersteund door de glazen achterkant op de toestellen, daarnaast laadt hij ook nog eens sneller op dan de voorganger! De iPhone XS heeft hetzelfde formaat als de iPhone X en is verkrijgbaar met een 5,8 inch scherm. De iPhone XS Max heeft het formaat van de iPhone 8 Plus, met een 6,5 inch scherm is dit wel het grootste scherm ooit in een iPhone!

De toestellen zijn verkrijgbaar in de kleuren space gray, zilver en goud in de varianten 64, 256 en 512GB.

Apple Watch, het bestverkochte horloge wereldwijd!
De Apple Watch was al een hele tijd de best verkochte smartwatch, maar nu is het device van Apple het best verkochte horloge wereldwijd! Hieraan kan toegevoegd worden dat Apple sinds 12 september weer een nieuwe variant van dit geweldige apparaat heeft uitgebracht, namelijk de Apple Watch Series 4. Het horloge is anders dan haar voorgangers. De Series 4 helpt je om je gezondheid en je activiteit in de gaten te houden en fit te blijven. Het scherm is 30% groter in vergelijking met de voorganger, die zijn in 38mm en 42mm verkrijgbaar. De series 4 is verkrijgbaar in 40mm en 44mm. Daarnaast denkt de Apple Watch Series 4 graag mee aan jouw veiligheid, iedere beweging wordt door middel van een gyroscoop en een accelerometer gedetecteerd. Mocht je een harde val maken en meer dan 1 minuut geen enkele vorm van beweging maken, dan stuurt de Apple Watch een SOS-bericht naar het alarmnummer waarin jouw locatie staat! Maak jij veel gebruik van meerdere bandjes van de voorgangers? Deze zijn in vele gevallen gewoon te gebruiken op de nieuwe variant.

Wit, zwart, blauw, geel, koraal en rood. De nieuwe iPhone XR!
Er komt nog meer aan! Vanaf volgende maand is de iPhone XR verkrijgbaar. De iPhone XR is een smartphone die voor vele Apple kenners doet denken aan de iPhone 5C van een aantal jaar geleden. Niets is minder waar. Het toestel heeft een 6.1 inch lcd display en in tegenstelling tot de iPhone XS en de XS Max heeft de iPhone XR maar één camera op de achterkant. Hierbij is het wél mogelijk om portretfoto’s te maken, omdat dit geïntegreerd is in de software van het toestel. Het opvallende aan dit toestel is dat de iPhone XR geen 3D Touch heeft zoals de iPhones die de afgelopen jaren zijn uitgekomen. Het toestel is te krijgen in een 64, 128 of 256GB variant.

Meer informatie en reserveren
Binnenkort zijn de nieuwste iPhones uiteraard ook leverbaar bij Contict. Volgens de berichtgeving vanuit Apple zijn de iPhone XS en XS Max verkrijgbaar zijn vanaf 21 september en de iPhone XR vanaf 26 oktober. Wil jij alvast een toestel bij ons reserveren? Dat kan! Neem hiervoor contact op met de afdeling verkoop van Contict via tel. 0541 – 745 150.

© Copyright 2018 - Contict Realisatie: Webton.nl