Contict On Tour, Powered by Yes Telecom, bij De Morssinkhof Groep was wederom een groot succes!

Tijdens deze Contict on Tour werden we hartelijk ontvangen in het café van De Morssinkhof Groep. Hier werd iedereen van heerlijke koffie, thee en cake voorzien. Na het welkomstwoord werden we opgehaald door een bus om na een korte rit bij de fabriek aan te komen. Tijdens deze Contict on Tour kregen we een exclusieve rondleiding door de fabriek en zagen we met eigen ogen hoe efficiënt het productieproces verloopt. Na een goed georganiseerde rondleiding in drie groepen die werden geleidt door mensen die echt verstand hadden van alles wat er in de fabriek gebeurde werden we weer terug gebracht naar het café van De Morssinkhof Groep. Hier kregen we een hapje en een drankje en kon iedereen nog even napraten over de middag.

Het was een geslaagde Contict on Tour, met dank aan De Morssinkhof Groep voor de goede verzorging en de interessante rondleiding. Wij willen hen dan ook erg bedanken hiervoor. Hieronder is een kleine foto impressie te zien van de middag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er wordt al weer hard gewerkt aan de volgende Contict On Tour en de locatie is al bekend! We houden dit nog even geheim, maar dit wordt een Contict On Tour waar je zeker bij wil zijn. Dus houd onze site en sociale media kanalen in de gaten!

 

© Copyright 2018 - Contict Realisatie: Webton.nl