Contict On Tour naar Tesla was een groot succes!

Op 7 juni heeft weer een nieuwe editie van Contict On Tour plaatsgevonden.
Tijdens deze dag, die werd georganiseerd in samenwerking met Bleeker Lease en Yes Telecom, hebben wij met een select gezelschap een kijkje mogen nemen in de Tesla fabriek in Tilburg.

Na het ontvangst bij Contict in het Slimme Werken Centrum met een kop koffie, thee en wat lekkers, stapten we met z’n allen in de bus.  Eenmaal aangekomen bij Tesla volgde er een mooie rondleiding door deze spectaculaire fabriek. Afsluitend hebben we genoten van een volledig verzorgd diner voordat we weer met z’n allen terug naar Oldenzaal gingen in de bus. Hieronder hebben we een impressie video gemaakt van deze dag.

 

Tot de volgende Contict on Tour!
Contict on Tour neemt een aantal keer per jaar een kijkje in de keuken bij een slimme en vooruitstrevende organisatie. Wil jij de volgende keer ook mee? Houd dan onze website en nieuwsbrief in de gaten. Heb je je nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dit kan via deze link.

Waarom Contict on Tour?
Contict on Tour is een initiatief van Contict en Yes Telecom. Drie keer per jaar nemen wij relaties mee voor een uniek kijkje in de keuken bij slimme organisaties of inspirerende evenementen. Laat je inspireren en deel je ervaringen met relaties uit je vakgebied!

© Copyright 2018 - Contict Realisatie: Webton.nl