We zijn Microsoft CSP Direct partner geworden!

Na een intensief traject met Microsoft, kunnen wij melden dat wij Microsoft CSP Direct Partner zijn geworden! Met deze partnerstatus hebben wij bewezen dat we de kennis en ervaring in huis hebben om onze relaties zo goed mogelijk te ondersteunen met de oplossingen van onder andere Microsoft 365 en Microsoft Azure. We zijn hier hartstikke trots op, want ondanks dat Microsoft eigenlijk geen nieuwe CSP partners meer wilde aannemen en ze de selectie eisen hebben aangescherpt, is het ons toch gelukt om dit traject positief af te ronden!

Korte lijntjes
Ook voor onze klanten is deze Microsoft partner status goed nieuws. We kunnen nu namelijk rechtstreeks bij Microsoft inkopen, waardoor we nóg meer maatwerk kunnen bieden op het gebied van onder andere Microsoft Windows en Microsoft Office 365. Ook kunnen we voortaan rechtstreeks factureren, waardoor je bij ons ook echt maar één aanspreekpunt nodig hebt voor al jouw ICT oplossingen. Daarnaast kun je de abonnementen via Contict per maand afrekenen in plaats van per jaar.

Specialistische kennis
Tijdens het traject voor de Microsoft CSP Direct partner status, hebben onze specialisten diverse cursussen gevolgd, waardoor wij onze relaties snel en adequaat kunnen helpen bij vragen en/of problemen. En mochten er hele specifieke vraagstukken en/of problemen zijn, dan kunnen wij voortaan ook direct schakelen met één de specialisten van Microsoft.

Meer informatie
Ben je benieuwd hoe jouw organisatie optimaal gebruik kan maken van de oplossingen van Microsoft? Neem dan contact op met onze verkoop via verkoop@contict.nl of tel. +31 541 – 745 150.

© Copyright 2018 - Contict Realisatie: Webton.nl