Avaya staat weer op de kaart!
Kom naar de Avaya week van 15 t/m 19 oktober

Avaya heeft zichzelf weer op de kaart gezet en hoe! Met de laatste software release 11, een prachtige nieuwe lijn met IP-toestellen én de Equinox applicatie voor totaalcommunicatie is Avaya weer terug van weggeweest! En niet alleen bij Contict, want ook Gartner heeft de ontwikkelingen opgepikt en Avaya recentelijk als ‘Leader’ bestempeld in Gartner’s Magic Quadrant voor zowel de categorie ‘Unified Communications’ als die van ‘Contact Centre Infrastructure Worldwide’.

Kom naar de Avaya week van 15 t/m 19 oktober
Bij Contict zijn we erg blij met deze ontwikkelingen. Het was immers al een tijdje stil rondom Avaya en het bedrijf verkeerde zelfs tijdelijk in slecht weer. Gelukkig is dit verleden tijd en wordt er weer volop gebouwd aan slimme telefonie en communicatie oplossingen. Bij Contict zijn we erg onder de indruk van de vernieuwingen die Avaya recentelijk heeft doorgevoerd en willen deze dan ook graag aan jou laten zien! Noteer daarom alvast de week van 15 t/m 19 oktober in je agenda! Deze hele week zal in het teken staan van Avaya en geven wij je een unieke kijk in de toekomst van telefonie.

Wat kun je tijdens de Avaya week verwachten?
Samen met onze leverancier nemen we de laatste ontwikkelingen met je door. Je ontdekt natuurlijk de nieuwste features van de Avaya Release 11 en kunt gelijk met ons sparren over hoe je deze slim en efficiënt kunt inzetten binnen jouw organisatie. Daarnaast leer je hoe je de controle houdt over je gespreksstromen, door deze slim in te richten en gebruik te maken van de slimme software voor bijvoorbeeld receptionistes en/of klant contactcenters. Wil je nóg een stap verder gaan en collega’s op een gebruiksvriendelijke en efficiënte manier samen laten werken? Dan wordt je waarschijnlijk – net als ons – ook razend enthousiast van de nieuwste applicatie voor totaalcommunicatie; Equinox!

Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten!
Wij zijn op dit moment druk bezig om een prachtige Avaya week voor te bereiden, waarin we je weer helemaal bijpraten over Avaya. Houd daarom onze website en nieuwsbrief in de gaten voor het complete programma. We zien je graag in de week van 15 t/m 19 oktober!

 

© Copyright 2018 - Contict Realisatie: Webton.nl